Menu

Vores

Menu

Ejer og kok Thomas Kragmose og køkkenchef Martin Poulsen har skabt en menu bestående af sæsonens bedste råvarer. Køkkenet er åbent fra 17-21 torsdag-lørdag.

Ingredienserne er så vidt muligt danske, lokale og i sæson. Retterne er sammensat for at få det bedste frem i råvarerne.

Gourmetmenu

5-retters

Gourmetmenu

NYHED – fra 4. september

Kokkens gourmetmenu er en 5-retters fast menu med øl, vin og vand ad libitum (Max. 3 timer). Menuen tilbydes fredag og lørdag fra 4. september. Som særligt introtilbud er prisen kun 395,- som gælder fra 4. september og oktober ud. Fra november er prisen 495,-.

Husk at bestille bord på tlf: 86 89 14 47

Billeder af septembermenuen

Skaldyrsbisque

Perlebygrisotto

 

Oksemørbrad

Røget ost

Brombærmousse

Julefrokost

Julefrokost

2020

nyhed – fra 17. september

Hold årets julefrokost de i smukke historiske omgivelser på Tulstrup kro. Køkkenchefen har sammensat tre fristende julemenuer; “Den mindre” med de essentielle juleklassikere for 165,-, “Den Traditionelle” med et lidt større udvalg til 225,- samt endelig “Den Ekstraordinære” til 310,- med ekstra mange juleretter i gourmetfortolkning – selvfølgelig uden at miste den gode gamle julestemning. Vi byder indenfor til en skøn madoplevelse, tilberedt med stolthed og glæde.

Årets julefrokoster kan nydes på Tulstrup Kro torsdag, fredag eller lørdag. Ønsker I at spise søndag-onsdag kan den nydes på Hotel Ry. Alle menuer kan bestilles ud af huset (Afhentes på Hotel Ry). Mulighed for udbringning i Ry og omegn (+300,-)

Bestil på tlf: 86 89 14 47 eller info@tulstrupkro.dk

Mortens Aften

Mortens

Aften

Tirsdag den 10. novembeR

Mortens aften 10. november

Mortens aften den 10. november byder traditionen tro på sprødstegt andesteg. Tulstrup Kros Mortens Aften menu kan kun nydes på kroen. Ønsker du at bestille ud af huset, henviser vi i stedet til Hotel Rys Mortens Aften menu som du kan se her.

Bestil på tlf: 86 89 14 47